250

Spletno predavanje Kako čustva vplivajo na zdravje

Spoštovani starši,

vabimo vas, da prisluhnete spletnemu predavanju z naslovom Kako čustva vplivajo na zdavje, ki ga organizra FINI zavod Radeče.

FINI zavod Radeče že več kot 10 let uspešno deluje na področju mednarodnega povezovanja in sodelovanja z vzgojno izobraževalnimi zavodi. Posebej ponosni so na mreže prijateljstva, ki se pletejo tudi izven meja Evropske unije. V uspešnem in prepoznavnem projektu »Pomahajmo v svet« sodeluje tudi naš vrtec.

Ustanoviteljci FINI zavoda ga. Kaja Kink in ga. Andreja Majnar v znak zahvale in zaupanja vabita strokovne delavce in starše otrok na brezplačno spletno predavanje g. Andreja Pešca na temo, Kako čustva vplivajo na zdravje. Predavanje  bo potekalo v četrtek, 23. 3. 2023, ob 18.30 po hibridnem sistemu, preko Zoom-a in hkrat tudi v živo v prostorih Vrtca Radeče.

Na spletno predavanje se lahko prijavite na spletni strani FINI zavoda s klikom na povezavo: http://www.sayhellototheworld.eu/si/projekt/seminarji-in-posveti/brezplacen-webinar-na-temo-kako-custva-vplivajo-na-zdravje

Kategorija:
DOSTOPNOST